Tavlor - se.art149

Varför Canvas tavla Zoom är så populär

Publicerad 2013-12-25 19:59:41 i Tavlor,

Foton är extremt bekväm referensmaterial . När du väljer att arbetsytan tavla en bild kan du använda ett fotografi och du behöver inte känna stress över klimatet eller tid på dygnet . Jag föredrar att inte canvas tavla när det regnar och klart kvällstidscanvas tavla sessioner kan vara ett test .
 
 


Men när du har fotografier att använda kan du canvas tavla oavsett på vilken punkt den mind-set tar dig .

Det är verkligen två grundläggande metoder för att utnyttja fotografier.

1 . Använda endast ett fotografi och canvas tavla din variant av scenen

2 . Med hjälp av några fotografier och plocka segment från dem att bilda en alternativ scen inne och ute

Använda One Main Fotografi

När du utnyttjar en grundläggande fotografi för duken tavla finns det ett par saker du kanske behöver tänka på . Du behöver inte använda allt från fotografiet . En bild taker har inget beslut när han tar en bild , men du har inte det här problemet .

I händelse av att fotografiet har en ton av objekt som du kan välja att bara använda ett område av fotografiet för duken tavla . Du behöver inte utnyttja hela bilden , bara använda din estetiska licens och välja en bit av scenen för att utnyttja .

Ofta tona ner det skulle vara perfekt i en canvas tavla . I händelse av att förgrunden är förvirrad och punkt för punkt kan du behöva hålla resten av duken tavla grundläggande.

Ordna för Impact

Att sätta den större delen av objektet i närmare uppfattning bidrar till att ge djup till din sista biten . Ju längre bort en sak är de färre delar som du kan se , så organiserar om centrum och otillgängliga intervall i canvas tavla för att ge den djup .

Kompositionen för den slutliga kanfas tavla

Trots det faktum att du utnyttjar bilden för din motivation är det fortfarande viktigt att tänka på den bit av bilden . Här är ett par av inriktningar att överväga .

Vad är poängen med konvergensen ?

Var är det sätta ? ( Det är bättre att avstå från att placera den i kärnan . ) Du kan flytta den till ett förbättrat utbud antar att du behöver .

Finns det objekt att leda ögat in i duken tavla ? Dessa kan vara vägar , förlängningar, eller former för att leda ögat i.

Borde inte något sägas om nyanser ? Du kan ändra en scen till en annan tid på dagen eller en alternativ tid på året ? I stället för mitt på dagen kan du ha nightfall, snarare än de otäckta delarna av vintern som du kan ha gröna blad eller till och med före vintern tar bort ?

Tänk på differentiering mellan tonerna som används inom de olika områdena samt. Återigen behöver du inte följa med dem på fotografiet . Kanske du behöver för att markera en komplexitet mellan några lätta och dunkla områden av bilden .

Du kan använda fotografiet som en början skede för din canvas tavla .

Då igen har du fortfarande alternativet att ändra saker för att öka den bit av bilden . Ett typexempel går upp en stor möjlighet en kraftlinje i en scen eller ändra grunden i en bild .

Canvas tavla bilden för någon annan?

Förutsatt att du får ett foto och bad att canvas tavla det då se till att kontrollera vad den andra individen räknar .

Kanske de behöver verkligen en canvas tavla av fotografiet precis som det kan vara , i vilket fall du kommer att försöka hålla bilden hyfsat korrekt att fotografiet .

De kanske säger att fotografiet är bara en början skede men de behöver den sista biten för att vara omisskännlig som fotografiet . Således har du en smidge mer anpassningsförmåga med skapandet och färgen på duken tavla .

Alternativt kan de säga att de är lyckligt för dig till arbetsytan tavla din variant av fotografiet . Detta kommer att ge dig den mest möjligheten med de val du gör .

Det är pålitligt bäst att tala om vad de behöver den sista arbetsytan tavla att se ut . Detta kommer att hålla ett strategiskt avstånd från förvirring till er båda

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela