Tavlor - se.art149

Uppgifter om Fine Art Tavlors

Publicerad 2013-12-04 10:39:43 i Tavlor,

När man tänker på fina hantverk skildringar , kan du överväga specialister , till exempel Pablo Picasso , Rembrandt , Leonardo da Vinci , Michelangelo och Vincent Van Gogh . Man kan vara rätt att partner dessa namn med fina hantverk . De målade en del av de extremt populära ädelstenar som människan känner till hittills .

Man kan normalt finna trovärdiga kompositioner i hemmen av toppen , det gynnade få, eller i utförande utställningshallar . Dessa typer av dukar är extraordinära och som inte hade sett i individen. De är också överdriven , så har förmågan att stå för att köpa en är omöjligt för allmänhet individer . Trots , gallerier hus många unika fina skisser för befolkningen i allmänhet att visa .

Den Mona Lisa målades av Leonardo da Vinci tillbaka i det sextonde århundradet . Han började unika tavlor den i 1503 och behandlat det fram till år 1519 . Individer som försöker dechiffrera det har tänkt på Mona Lisas förklaring ganska länge . Uttalandet hela blad enad med ett betydande mått att tänka på tavlor . Under år 1911 , stal en italiensk man som Mona Lisa från Louvren . Det var återhämtat och tillbaka igen till Louvre två år efter faktum .

Den sista måltiden , en alternativ tavlor av Leonardo da Vinci , är ett gigantiskt konstverk som mäter femton meter från twenty nine fot . Han startade tavlor 1495 och uppfyllde den i 1498 . Nattvarden är erkänt att vara en vägg tavlor . Det skisserar de tolv elevernas svar när Jesus låter dem veta att en av dem kommer att sälja ut honom . Väggen tavlor placeras i Santa Maria delle Grazie , Milano .

Stormen på Galileiska sjön målades 1633 av Rembrandt . Den skildrar Jesus lugna ner i havet under en tumultartad storm . Det finns fjorton personer målade i vattenskotern . Det har föreställt sig att de nämnda fjorton personer , målade Rembrandt själv förutom Jesus och hans tolv elever . Å andra sidan , inte på riktigt vet om den tanken är korrekt . De tavlor som används för att hänga i Isabella Stewart Gardner Museum , tills den blev stulen från den punkten 1990. Den nuvarande vistelseort i denna tavlor är oklar .

Mellan åren 1508 och 1512 , Michelangelo målade Sixtinska kapellet taket . Incorporated är takets konstverk är det firas runt världen bilder av Guds hand och Adam . Mitt i detta tak finns nio scener från Första Moseboken . Adams skapelse kan vara den mest kända tavlor från kulisserna i Första Moseboken .

Solrosor , en stilla hantverk tavlor av Vincent Van Gogh , målades 1888 . Denna tavlor finns i National Gallery i London .

Den Starry natten är en alternativ firas internationellt showstopper målad av van Gogh . Den tavlor är i hans perspektiv utanför sitt fönster på sanatoriet där han bodde . Den målades 1889 och hänger i Museum of Modern Art i New York City .

Fina hantverk dukar är en roman och kunna mästerverk . De är något som förväntar excellens att komma ihåg vissa och intresse för andra. De är ovanliga och svåra att få . De har gjorts runt historien om för hantverkarna själva , någon hantverkaren vet , eller i grunden för planeten att se www.artgeist.se.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela